Katalog

Yandaki formu doldurarak bizden katalog talebinde bulunabilirsiniz. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

    info@europack.com
    Europack Uluslararası Hijyen Ekipmanları A.Ş.

    İşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. Maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla EUROPACK ULUSLARARASI HİJYEN EKİPMANLARI A.Ş. (“ŞİRKET” veya “EUROPACK” olarak adlandırılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır.

    “EUROPACK”a iletilmiş kişisel veriler, kişisel veriyi edinme amaçları dışında kullanılmadığını, açık rıza veya KVKK madde 5’te yer alan istisnai hallerden herhangi birinin varlığı söz konusu olmaksızın kişisel verilerin işlenmediğini ve üçüncü kişilerle paylaşılmadığını ve bu konuda uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü idari ve teknik tedbirlerin alındığını beyan ederiz.

    1.Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmekte ve Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları Nelerdir?

    Faaliyetlerimiz kapsamında siz Ziyaretçilerimizin aşağıda yer alan verilerinizi belirtilen amaçlar doğrultusunda toplamakta ve işlemekteyiz.

    1.2. Veri Kategorizasyonu 

    Kimlik Bilgisi Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası, Araç plakası
    İletişim Bilgisi Telefon numarası, e-mail adresi, yerleşim yeri adresi, kep adresi, Web sitesi kullanımı sırasında elde edilen gezinme bilgileri, IP adresi, tarayıcı bilgileri
    Fiziksel Mekân Güvenliği Bilgisi Kamera kayıtları ile kaydedilen görüntüler
    Görsel ve İşitsel Kayıtlar “EUROPACK”in tanıtım faaliyetleri kapsamında kullanılmak üzere işyeri alanlarında çekilen fotoğraf ve videolar
    Hukuki İşlem Bilgisi Adli mercilerle ile yapılan yazışmalarda ve olası bir yargı sürecinde mahkemelere verilecek dava ve cevap dilekçelerinde yer alan kişisel veri içeren bilgiler
    Pazarlama Verisi Anket çalışmasıyla elde edilen veriler, Çerez kayıtları
    Sağlık Verisi (Özel nitelikli veri) Pandemi tedbirleri kapsamında kronik rahatsızlığı olup olmadığı, Covid 19 geçirip geçirmediği ve/veya temaslısı olup olmadığı
    Seyahat Verisi Son 14 gün içinde yurt dışına seyahat edilip edilmediği verisi
    Diğer Kendi rızanız ile ilettiğiniz tıbbi belgeler, anketler, form bilgileri ve konum verileri.

     

    3. Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşlendiği 

     

    Veri Kategorisi Veri İşleme Amacı
    Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini
    Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

    İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi

    Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi

    Talep/Şikayetlerin Takibi

    Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi

    Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

    Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

    Cinsiyet  İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi
    Görsel ve işitsel kayıtları Mal/Hizmet Üretim,Denetim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi
    Hukuki İşlem Bilgisi Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi

    Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

    Sağlık Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

    Kişiye Özel hizmet vermek amacıyla

    Kimlik Verisi, İletişim Verisi, Firma/Ürün/Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

    İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması ve Değerlendirilmesi

     

    4. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

     

    Alıcı Grubu Aktarım Amacı
    Yetkili kamu kurum ve kuruluşları Yazılı talep halinde Mahkemeler, Savcılıklar ve Emniyet birimleri

    Denetim halinde Gelir İdaresi Başkanlığı

    Bankalar, Avukatlar, denetçiler, vergi danışmanları ile danışmanlık ve hizmet alınan diğer üçüncü özel hukuk tüzel kişileriyle İş süreçlerinin hukuka ve “EUROPACK”in meşru menfaatlerine uygun olarak yürütülebilmesi için
    Tedarikçi (E-posta hizmeti tedarikçisi) Mal ve Hizmet satın alması, bilgilendirme gibi yazışma bilgilerinin iletilmesi
    Tedarikçi (Bilgi sistemleri tedarikçi şirketi Bilgi Teknolojileri Destek Hizmetlerini sağlamak için
    Hissedarlar İş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi
    Tedarikçi(Ölçme-değerlendirme uzmanı) Yapılacak anket ile pazar araştırması vb. çalışmalarının sürdürülmesi
    Yetkili kamu kurum ve kuruluşları Pandemi nedeniyle talep halinde Sağlık Bakanlığı gibi yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına bilgi verilmesi
    Özel Hukuk Tüzel Kişisi İş faaliyetlerinin yürütülmesi, yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla
    Yetkili kamu kurum ve kuruluşları Olası bir yargı sürecinde ispat yükümlülüğümüzü yerine getirebilmemiz için ve yasalardan kaynaklanan diğer yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz amacıyla

     

    3. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

    Kişisel verileriniz “EUROPACKtarafından yukarıda sıralanan amaçlar doğrultusunda otomatik ya da otomatik olmayan yollarla, yazılı, sözlü ya da elektronik ortamda toplanabilmektedir. Kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen hukuki sebepler çerçevesinde “EUROPACKın meşru menfaatleri ve hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması ve bulunması halinde ilgilinin açık rızası işleme şartları kapsamında toplanmaktadır.

    4. Kişisel Veri Sahibi Olarak Kanunun 11. Maddesinde Sayılan Haklarınız

    Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

    1-)Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

    2-)Kişisel verileriniz işlenmiş ise buna ilişkin bilgi talep etme,

    3-)Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

    4-)Yurt içinde kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

    5-)Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

    6-)Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

    7-)İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,

    8-)Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

    Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, (www.europack.com) uzantılı internet sitemizden ulaşabileceğiniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak veya aynı içerikte bir başka yazılı belge ile “EUROPACK”a iletebilirsiniz.  Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

    Kişisel verilerinizin korunması ve işlenmesi esasları ile ilgili kapsamlı bilgi için (www.europack.com) adresindeki Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Tüm taleplerinizi yazılı olarak aşağıda belirtilen adresimize veya info@europack.com adresimize iletebilirsiniz.

    EUROPACK ULUSLARARASI HİJYEN EKİPMANLARI A.Ş.

    Adres: İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Mermerciler Caddesi No:3 

    Tuzla İstanbul/Türkiye

    Mersis No: 0877039528800001

    Telefon: +90 216 629 30 30

    E – Posta: info@europack.com

    Web Adresi: www.europack.com